Sponz - One2cel AS Webshop

Om oss

Sponz samarbeider med One2cel.

One2cel er en uavhengig forhandler av mobiltelefoner og relaterte telekom produkter på internett. One2cel går ikke aktivt ut i det norske markedet, men selger produkter og tjenester på vegne av våre samarbeidspartnere.

One2cel tilbyr et bredt produktsortiment av mobiltelefoner, originalt tilbehør, dataprodukter, GPS, fasttelefoni og trådløs telefoni. Utvalget vi tilbyr i den enkelte nettbutikk avhenger av vår samarbeidspartner.

Våre samarbeidspartnere er blant annet små og store operatører og serviceprovidere. Ingen samarbeidspartner er for liten og ingen er for stor. Vi har et stort fokus på å håndtere våre samarbeidspartneres kunder på en best mulig måte. Derfor har vi kun folk med lang erfaring på vårt kundesenter og i andre deler av One2cel. Hos oss blir du tatt seriøst!

Kundeserviceavdelingen tar seg av henvendelser angående leveringer, returer og garantifeil. One2cel arbeider i tillegg tett med alle produsenter slik at One2cel sine kunder alltid får tilgang på den beste service og support på produkter One2cel leverer.

Målet er å levere bedre enn forventet!

Når du gjør et kjøp gjennom en av våre nettbutikker skal du være trygg på at vi har konkurransedyktige priser og at du får utført en trygg handel.

Vi ønsker velkommen til en god handel!

Sponz - One2cel AS post@one2cel.no Postboks 35 Alnabru 0614 Oslo tlf. 23 21 01 10